Indsatser

Gadeakademiet arbejder med dedikation med stor fokus på at sikre både kvalitet og positive resultater for vores borgere. Vi ved, at ingen to situationer er ens, og derfor tilbyder vi en skræddersyet indsats til hver enkelt borger. Vi begynder med at analysere den enkelte sag for at forstå borgernes unikke behov. Derefter laver vi et særligt program, som er tilpasset til at opfylde disse behov. Vi tror på, at ved at tilbyde en helhedsorienteret indsats indsats til hver enkelt borger, så sikrer vi de bedste resultater og hjælper borgerne med at nå deres mål.

  • Forbedringsforløbet har til formål at afholde den unge fra en kriminel løbebane, samt at øge den unges udvikling og trivsel. Ydermere, har vi i dette forløb tæt kontakt med myndighedsrådgivere, særligt under kriminalforsorgen, hvor vi støtter den unge i at overholde de sanktioner, der er blevet sat. Dette kan f.eks. være at overholde mødepligt til samtaler med kriminalforsorgen, støtte den unge og familien med at overholde hjemkomsttider, fastholdelse i uddannelsesforløb, inddragelse i foreningslivet mv.

    Vi har fokus på at hjælpe den unge med at få øje på egne ressourcer og kompetencer udenfor det kriminelle miljø, og støtter den unge i at forholde sig til det normative samfund på en hensigtsmæssig måde. Vi arbejder på at skabe et alternativ samt at ændre den unges narrativ om sig selv og sine omgivelser. Dette skal støtte den unge i at tage ansvar for eget liv, og vælge mål og drømme til, der førhen har synes uden for rækkevidde.

  • Formålet med indsatsen er at afhjælpe barnets eller den unges særlige behov for støtte. Vores fokus er at støtte barnet eller den unge i at mestre eget liv, og at kunne indgå i positive og udviklende fællesskaber. Indsatsen vil bestå af samtaler, deltagelse i aktiviteter og andre tiltag som understøtter indsatsen.

  • Vi tror på, at efterværn og mentorforløb er en afgørende del af vores indsats for at sikre langsigtede resultater for vores borgere. Formålet er at støtte den unge i overgangen til et selvstændigt voksenliv. Fokus er at understøtte den unges uddannelse eller beskæftigelse og evt. anskaffelse af selvstændig bolig. Målgruppen kan være unge, hvor kontaktpersonsindsatsen opretholdes efter det fyldte 18 år. Det kan også være unge der har behov for efterværn i forbindelse med overgangen fra anbringelse til eget hjem.

  • Vores team består af erfarne fagfolk med over 10 års erfaring inden for området. Vi tilbyder rådgivning til borgerne, der hjælper dem med at tackle de udfordringer, de står over for. Vi tror på, at rådgivning kan hjælpe borgerne med at træffe de rigtige beslutninger og få den støtte, de har brug for. Vores rådgivning vil altid være skræddersyet til den enkelte borgers unikke behov og situation.